Olli Koskinen
Ota yhteyttä
read more

Olli Koskinen

Minulla on laaja urheilutausta ja pitkä kokemus erilaisten ihmisten ja ryhmien valmentamisesta. Harrastan aktiivisesti jalkapalloa ja kamppailulajeja. Rutiineihin kuuluu myös säännöllinen harjoittelu kuntosalilla.

⁠Valmennusfilosofiani keskiössä on yksilöllisyys. Anatomisten, fysiologisten ja psykososiaalisten ominaisuuksien yksilöllinen huomioiminen on mielestäni ehdottomasti paras lähtökohta tuloksiin johtavalle valmennukselle. Harjoittelun tulee olla tarkoituksenmukaista, tehokasta ja suunnitelmallista, mutta ennen kaikkea kivaa.

⁠Minulla on lähes 10 vuoden kokemus erilaisten ihmisten ja ryhmien valmentamisesta. Valmennettavani ovat olleet iältään kahdeksan ja 90 ikävuoden väliltä lapsia, urheilijoita, kuntoilijoita sekä eläkeläisiä. Haluan jatkuvasti kehittää osaamistani ja viimeistelenkin parhaillaan fysioterapeutin opintojani.

⁠Erityisosaamistani ovat fysioterapeuttinen harjoittelu osana muuta harjoittelua, voima-, liikkuvuus- ja kestävyysharjoittelu sekä jalkapallon oheisharjoittelu. Jos olet kiinnostunut toimivasta ja vahvasta kehosta, niin ota minuun yhteyttä ja aletaan hommiin!

⁠Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen olli.koskinen@motivus.fi.

Koulutus

  • Personal Trainer EHFA/FISAF
  • Fysioterapeutti AMK, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Liikuntalääketieteen perusopinnot, terveyden edistämisen perusopinnot Itä-Suomen yliopisto
  • FIFA diploma in football medicine
  • Lukusia lyhyempiä kursseja ja workshoppeja