Valmentajat
Tutustu Motivuksen ammattitaitoisiin valmentajiin alta. Voit ottaa haluamaasi valmentajaan suoraan yhteyttä sähköpostitse tai meidän kauttamme osoitteesta support@motivus.fi.
Isabel Coloma

Liikunta on aina ollut osa elämääni ja olen iloinen, että olen pystynyt tekemään siitä itselleni ammatin. Valmentajana olen monipuolinen, kannustava ja haastamalla sinua autan saavuttamaan kaiken potentiaalisi. Parasta osaamistani ovat kehonmuokkaus, liikkuvuuden lisääminen ja tanssin oheisharjoittelu. Haluan jatkuvasti kehittää osaamistani ja opiskelen parhaillaan fysioterapeutiksi.

⁠⁠isabel.coloma@motivus.fi

Kei Miyagi

Rakkaus liikuntaan ja liikkumiseen sekä kiinnostus kehon hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen saivat minut ryhtymään personal traineriksi muutama vuosi sitten. Liikunta voimavarana inspiroi minua ja tahdon löytää jokaiselle asiakkaalleni juuri sopivan ja mielekkään liikuntamuodon, jolla saadaan lisää virtaa arkeen! 

⁠kei.miyagi@motivus.fi

Olli Koskinen

Minulla on lähes 10 vuoden kokemus erilaisten ihmisten ja ryhmien valmentamisesta. Valmennettavani ovat olleet iältään kahdeksan ja 90 ikävuoden väliltä lapsia, urheilijoita, kuntoilijoita sekä eläkeläisiä. Olen koulutukseltani myös fysioterapeutti.

⁠olli.koskinen@motivus.fi

Matej Vacek

Olen 40-vuotias alun perin Prahasta kotoisin oleva valmentaja. Uskon vahvasti siihen, että ihminen on psykofyysinen kokonaisuus: ihmismieli ja -keho toimivat aina yhdessä. Toinen ei oikein toimi ilman toista. Jokaisen on löydettävä itselleen sopiva tasapaino eri elämän osa-alueiden välillä. 

⁠matej@vacek-valmennus.com

Joni Stenholm

Olen monissa liemissä keitetty liikunta-alan konkari, jolla on laaja-alainen kokemus liikunnan ja valmennuksen saralta. Olen valmentanut tavallisia työssäkäyviä ihmisiä, kuntoilijoita, urheilijoita ja yritysjohtajia. Olen lisäksi kouluttanut liikunta-alan opiskelijoita. Intohimoni liikuntaan ulottuu myös työn ulkopuolelle ja vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti erilaisten liikuntaharrastusten parissa. Arkeeni kuuluu brasilialaista jujutsua, kuntosalia, lenkkeilyä, hiihtoa ja ulkoilua koiran kanssa.

⁠joni@motivus.fi

Roosa-Maria Yli-Malmi

Olen urheillut koko elämäni ja sitä kautta liikunnasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä on tullut ammattini. Liikunta on itselleni tärkeä voimavara arjessa ja pyrinkin liikkumaan monipuolisesti päivittäin. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilun puolelta ja sieltä oppimaani hyödynnän myös valmennuksissani.

⁠roosamaria.ylimalmi@motivus.fi