Valmentajat
Tutustu Motivuksen ammattitaitoisiin valmentajiin alta. Voit ottaa haluamaasi valmentajaan suoraan yhteyttä sähköpostitse tai meidän kauttamme osoitteesta support@motivus.fi.
Isabel Coloma

Aloitin baletin harrastamisen vuonna 1995 ja olen siitä asti tanssinut aktiivisesti. Voimaharjoittelusta puolestaan kiinnostuin noin 10 vuotta sitten. Liikunta onkin aina ollut intohimoni ja olen iloinen, että olen pystynyt tekemään siitä itselleni ammatin.

⁠isabel.coloma@motivus.fi

Kei Miyagi

Rakkaus liikuntaan ja liikkumiseen sekä kiinnostus kehon hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen saivat minut ryhtymään personal traineriksi muutama vuosi sitten. Liikunta voimavarana inspiroi minua ja tahdon löytää jokaiselle asiakkaalleni juuri sopivan ja mielekkään liikuntamuodon, jolla saadaan lisää virtaa arkeen! 

⁠kei.miyagi@motivus.fi

Olli Koskinen

Minulla on lähes 10 vuoden kokemus erilaisten ihmisten ja ryhmien valmentamisesta. Valmennettavani ovat olleet iältään kahdeksan ja 90 ikävuoden väliltä lapsia, urheilijoita, kuntoilijoita sekä eläkeläisiä. Haluan jatkuvasti kehittää osaamistani ja viimeistelenkin parhaillaan fysioterapeutin opintojani.

⁠olli.koskinen@motivus.fi

Joni Stenholm

Olen monissa liemissä keitetty liikunta-alan konkari, jolla on laaja-alainen kokemus liikunnan ja valmennuksen saralta. Olen valmentanut tavallisia työssäkäyviä ihmisiä, kuntoilijoita, urheilijoita ja yritysjohtajia. Olen lisäksi kouluttanut liikunta-alan opiskelijoita. Intohimoni liikuntaan ulottuu myös työn ulkopuolelle ja vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti erilaisten liikuntaharrastusten parissa. Arkeeni kuuluu brasilialaista jujutsua, kuntosalia, lenkkeilyä, hiihtoa ja ulkoilua koiran kanssa.

⁠joni@motivus.fi

Roosa-Maria Yli-Malmi

Olen urheillut koko elämäni ja sitä kautta liikunnasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä on tullut ammattini. Liikunta on itselleni tärkeä voimavara arjessa ja pyrinkin liikkumaan monipuolisesti päivittäin. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilun puolelta ja sieltä oppimaani hyödynnän myös valmennuksissani.

⁠roosamaria.ylimalmi@motivus.fi