Joni Stenholm
Ota yhteyttä
read more

Joni Stenholm

Olen monissa liemissä keitetty liikunta-alan konkari, jolla on laaja-alainen kokemus liikunnan ja valmennuksen saralta. Olen valmentanut tavallisia työssäkäyviä ihmisiä, kuntoilijoita, urheilijoita ja yritysjohtajia. Olen lisäksi kouluttanut liikunta-alan opiskelijoita. Intohimoni liikuntaan ulottuu myös työn ulkopuolelle ja vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti erilaisten liikuntaharrastusten parissa. Arkeeni kuuluu brasilialaista jujutsua, kuntosalia, lenkkeilyä, hiihtoa ja ulkoilua koiran kanssa.

⁠Valmentajana olen rauhallinen ja positiivinen. Minulle on tärkeää, että valmennettavani nauttivat treeneistä. Treenit voivat olla ajoittain raskaita, mutta hauskaa pitää aina olla. Minulla on hyvä ymmärrys kuormitusfysiologiasta ja valmennusopista. Teoriatiedon soveltaminen käytäntöön on varmasti yksi isoimpia vahvuuksiani valmentajana. Valmennuksessani keskitytään aina kokonaisuuteen ja toimiviin metodeihin.

⁠Olen toteuttanut lukusia erilaisia valmennuksia, kuten henkilökohtaisia valmennuksia, ryhmäliikunta- ja pienryhmävalmennusta, yritysliikuntaa, johtoryhmävalmennusta, ryhmävalmennuksia sekä luentoja yritysten henkilöstölle. Olen lisäksi toiminut Personal Trainer -kouluttajana, ja toimin edelleen brasilialaisen jujutsun lajivalmentajana (BJJ musta vyö).

⁠Erityisosaamistani ovat kuntosaliharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, kestävyysharjoittelu, kamppailulajit sekä työhyvinvointi ja yritysliikunta. Mielestäni parhaisiin tuloksiin päästään vain, jos treenaaminen on hauskaa!

⁠Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen ⁠joni@motivus.fi.

Koulutus

  • FISAF / EHFA - Personal trainer
  • Itä-Suomen yliopisto - Terveyden edistämisen perusopinnot
  • SBJJL I-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus (VOK-1)
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi -koulutus
  • Lisäksi kymmeniä kotimaisten ja kansainvälisten kouluttajien kursseja, workshoppeja ja luentoja