Kei Miyagi
Ota yhteyttä
read more

Kei Miyagi

⁠Rakkaus liikuntaan ja liikkumiseen sekä kiinnostus kehon hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen saivat minut ryhtymään personal traineriksi muutama vuosi sitten. Liikunta voimavarana inspiroi minua ja tahdon löytää jokaiselle asiakkaalleni juuri sopivan ja mielekkään liikuntamuodon, jolla saadaan lisää virtaa arkeen! Lihaskestävyyttä vaativat lajit ovat lapsesta lähtien olleet osa minua. Tämänhetkisiä harrastuksiani kuntosalin ulkopuolella ovat kestävyysjuoksu, maantiepyöräily sekä beach volley.

⁠Valmentajana olen tavoitteellinen ja kannustava, mutta osaan olla myös armollinen. Olen aidosti kiinnostunut asiakkaistani yksilöinä, joten tulen valmentamaan sinua juuri sinun tarpeidesi mukaan. Varauduthan siis siihen, että tulen kyselemään kuulumisiasi muulloinkin kuin yhteisissä treeneissämme!

⁠Olen valmentanut sekä yksilöasiakkaita että ryhmiä. Asiakkaitani ovat olleet niin tavalliset kuntoilijat kuin kestävyyslajien harrastajat. Hauiskäännöt, marathon – I got you!

⁠Erityisosaamistani ovat kestävyysharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu sekä ravintovalmennus. Haluatko pudottaa painoa, lisätä voimaa, kohottaa yleiskuntoa tai kenties parantaa tekniikkaa ja lisätä tehoa juoksemiseen? Valmentajana tukeni ei ulotu pelkästään lihaskuntoharjoitteluun vaan tarjoan myös elämääsi tukevaa ravintovalmennusta. Olen aina täysillä mukana tavoitteidesi saavuttamiseksi.

⁠Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kei.miyagi@motivus.fi.

Koulutus

  • Personal trainer (APT)
  • Jyväskylän yliopisto - Liikunnan ja terveyden monitieteiset perusopinnot
  • Itä-Suomen yliopisto - ravitsemustieteen perusopinnot
  • Luonnotieteiden kandidaatti