Mitä on Ryhmäliikunta 3.0?
Liity nyt
read more

Mitä on Ryhmäliikunta 3.0?

Motivuksen Ryhmäliikunta 3.0 on modernia ryhmäliikuntaa, jossa hyödynnetään urheiluvalmennuksesta tuttuja elementtejä. Ryhmäliikunta 3.0 on siis fiksua ja turvallista treeniä, jossa noudatetaan tutkittuun tietoon nojaavia valmennusmenetelmiä. Kaiken Motivuksen toiminnan taustalla on Motivus Method eli Motivuksen oma ohjelmointi. Ohjelman kaudet on suunniteltu vuositasolla etukäteen ja Motivuksen valmentajat jalkauttavat ohjelmoinnin yksittäisiin treeneihin.

⁠Motivuksen tuntivalikoima on laaja ja meiltä löytyy 7 erilaista Ryhmäliikuntatuntia. Ryhmäliikuntakokonaisuuden taustalla vaikuttaa Motivuksen valmennustiimin ohjelmointi, joka näkyy tuntien rakenteissa, toistomäärissä ja vaikeusasteessa. Jokainen yksittäinen tunti on lisäksi ammattitaitoisen valmentajan huolella suunnittelema. Valmentaja näyttää ja tarvittaessa opettaa jokaisen treeneissä tehtävän liikkeen ja seuraa oikeaa suoritustekniikkaa ja intensiteettiä. Maksimissaan 10 henkilön ryhmäkoko mahdollistaa tarkan yksilötasoisen ohjaamisen. Ryhmäliikunta 3.0 on luotu yhdistämään personal trainingin ja ryhmätreenaamisen parhaat puolet. Jos et usko, kokeile. 

⁠Lopputuloksena on turvallisia ja hauskoja treenejä, joissa nousujohteinen kehittyminen on varmaa. Kehittymistä tukee myös Motivuksen upea ja kannustava yhteisö, joka auttaa osallistujaa kerta toisensa jälkeen ylittämään itsensä! ⁠Motivuksen Ryhmäliikunnassa pääset osaksi yhteisöä, joka on rakentunut treenien myötä. Ryhmäkoot ovat riittävän pieniä siihen, että tunneilla on välillä jopa pakko puhua tuntemattomille ja tutustua. Treenit päättyvätkin nykyään aina hyväntuuliseen puheensorinaan.

⁠Noudattamalla Motivuksen 3X-kaavaa jää yksittäiselle ryhmätunnille hintaa alle 10 euroa: 3 treeniä viikossa ja loppuaika on elämää varten. Ryhmäliikunta-asiakkaana saat varattavaksi kaikki Ryhmäliikuntatunnit kalenterista ja lisäksi voit käydä kuntosalilla omatoimisesti aukioloaikojen puitteissa. Yksittäisen Ryhmäliikuntatunnin kesto on aina 60 minuuttia.

  • Voimaa
  • Kestävyyttä
  • Liikkuvuutta
  • Nopeutta
  • Lajivoimaa
  • Lisää terveempiä treenipäiviä
  • Vähemmän kipuja ja kolotuksia


⁠Positiivisten asioiden listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään...