Hinnasto
59.95€ / 4 viikkoa
Motivus Ryhmäliikunta 3.0

⁠ENSIMMÄISET 8 VIIKKOA -50% eli 59,95e /4vko! Syksy on käynnistynyt vauhdilla ja Konepajalle on löytänyt valtavasti uusia omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ihmisiä. Liity nyt Ryhmäliikunta 3.0 -asiakkaaksi ja treenaat ensimmäiset 8 viikkoa puoleen hintaan.

⁠Motivuksen Ryhmäliikunta 3.0 on modernia ryhmäliikuntaa, jossa hyödynnetään urheiluvalmennuksesta tuttuja elementtejä. Tuntivalikoima on laaja ja jokainen tunti on ammattitaitoisen valmentajan suunnittelema. Turvallisia ja hauskoja treenejä, joissa nousujohteinen kehittyminen on varmaa. Voit varata mieleisesi tunnit Motivuksen varauskalenterista ja saat lisäksi itsenäisen käyttöoikeuden kuntosalilla vuoden jokaiselle päivälle klo 6-23. Kehittymistä tukee myös hyvä ja kannustava yhteisö, joka auttaa osallistujaa kerta toisensa jälkeen ylittämään itsensä. Motivuksella ei ole pitkiä sopimuksia. Kaikissa asiakkuuksissa on yhden laskutusjakson irtisanomisaika. Normaali hinta 119,90 e /4vko.

399.00€ / kurssi
Motivus Startti

KURSSI ON TÄYNNÄ! Seuraava Motivus Startti järjestetään 4.9.2023 - 28.9.2023. Startti on 4 viikon mittainen valmennus, jossa opit turvallisen ja tuloksiin johtavan treenin perusteet. Startin hinta on 399 e / kurssi, mutta tämä kurssi järjestetään täysin ilmaisena!

⁠⁠Startti on mullistava ja helppo tapa aloittaa treenit kuntosalilla. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden oikeaoppisia suoritustekniikoita, hikoillaan tehokkaiden treenien parissa ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

59.90€ / 4 viikkoa
Kuntosaliasiakkuus

NYT ILMAN LIITTYMISMAKSUA (25€)! Kuntosaliasiakkaana voit käyttää Motivuksen laadukkaasti varusteltua kuntosalia vuoden jokaisena päivänä klo 6-23.

⁠Motivus Vallilasta löydät kaiken tarvitsemasi tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Kuntosali on varusteltu laadukkailla ATX:n ja Watsonin välineillä ja vastaa niin kokeneemman kuin vasta aloittelevan treenaajan tarpeisiin.

85.00€ / tunti
Motivus Personal Training

Ota yhteyttä Motivuksen valmentajiin ja vie harjoittelusi uudelle tasolle.

20.00€ / tunti
MamaTreeni

MamaTreeni -ryhmä on suunnattu erityisesti äideille. Ryhmässä harjoitellaan oman lapsen kanssa. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin 16.8. klo 11-12 alkaen.

⁠Ryhmässä treenataan rauhalliseen tahtiin ja lasten läsnäolo tuo lisämausteen tuntiin! Ryhmän koko on 10 hlö. Voit ostaa ryhmään 5- tai 10-kerran kortin.

⁠Ryhmän treenit vetää Isabel Coloma. Isabelilla on laaja kokemus erilaisten ryhmien valmentamisesta. Isabel lupaa, että tunneilla on aina hyvä tunnelma! Ryhmään voi osallistua 8 kk ikäisen tai nuoremman lapsen kanssa.

170.00€ / kortti
Kymppikortti Ryhmäliikuntaan

Ostamalla kymmenen kerran kortin säästät jokaisella kertakäynnillä!

20.00€ / tunti
Motivus Seniorit

Motivuksen omat tunnit senioreille! Tunnit järjestetään aina maanantaisin klo 12-13.

⁠Ryhmissä keskitytään toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen. Hyvä lihaskunto ja kehonhallinta auttavat jaksamaan paremmin tavallisessa arjessa.

⁠Tapaamiset kestävät 60 min ja jokaisessa tapaamisessa on läsnä ammattitaitoinen valmentaja. Tunnin aikana kehitetään voimaa, kehonhallintaa ja hapenottokykyä. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja turvallisuus on kaiken tekemisen keskiössä.

⁠Laita meille sähköpostia ja varaa siten oma paikkasi!

20.00€ / kerta
Kertakäynti Ryhmäliikunta 3.0

Ostamalla kertakäynnin Ryhmäliikuntaan voit osallistua yhdelle haluamallesi Ryhmäliikuntatunnille. Kertakäynnin ostamista varten sinun tulee rekisteröityä asiakkaaksi ja valita rekisteröityessäsi kertakäynti Ryhmäliikuntaan -tuote. Voit tehdä yhden varauksen haluamallesi Ryhmäliikuntatunnille ostoa seuraavan 24 tunnin aikana.

⁠Katso kalenterista itsellesi sopiva Ryhmäliikuntatunti ja osta kertakäynti. Tuotteen ostettuasi voit varata itsellesi tunnin seuraavan 24 tunnin ajan.

60.00€ / tunti
Motivus Pienryhmävalmennus

Etsittekö muutaman kaverin kanssa paikkaa kimppatreeneille? Ota yhteyttä ja aletaan hommiin!

15.00€ / kerta
Kertakäynti

Tulossa tekemään yksittäisen treenin? Valitse rekisteröityessäsi kertakäynti kuntosalille ja nähdään Konepajalla! Ostamalla kertakäynnin saat itsellesi välittömästi pääsyn Motivuksen kuntosalille.