Hinnasto
49.00€ / 4 viikkoa
Ryhmäliikunta 3.0 -kesäasiakkuus

Kesä on täällä! Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa Motivuksen täysin uusi kesäasiakkuus Ryhmäliikuntaan hintaan 49 € /4vko. Asiakkuus on määräaikainen elokuun loppuun saakka. 

⁠Kesäasiakkuuteen sisältyvät pelkät Ryhmäliikuntatunnit, joilla voit treenata niin paljon kuin haluat! Asiakkuuksia myydään vain 10 kappaletta, joten toimi nopeasti. 

119.90€ / 4 viikkoa
Motivus Ryhmäliikunta 3.0

⁠Motivuksen Ryhmäliikunta 3.0 on modernia ryhmäliikuntaa, jossa hyödynnetään urheiluvalmennuksesta tuttuja elementtejä. Tuntivalikoima on laaja ja jokainen tunti on ammattitaitoisen valmentajan suunnittelema. Turvallisia ja hauskoja treenejä, joissa nousujohteinen kehittyminen on varmaa. Jokaiselle tunnille otetaan max 10-12 henkilöä yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi.

⁠Voit varata mieleisesi tunnit Motivuksen varauskalenterista ja saat lisäksi itsenäisen käyttöoikeuden kuntosalilla vuoden jokaiselle päivälle klo 6-23. Kehittymistä tukee myös hyvä ja kannustava yhteisö, joka auttaa osallistujaa kerta toisensa jälkeen ylittämään itsensä. Asiakkuudessa on neljän viikon irtisanomisaika. 

59.90
29.95€ / 4 viikkoa
Kuntosaliasiakkuus

Osta nyt kuntosaliasiakkuus käyttämällä koodia KONEPAJA ja treenaat elokuun loppuun saakka -50% hinnalla! Kampanja-asiakkuuksia myydään rajallinen määrä.

⁠⁠Kuntosaliasiakkaana voit käyttää Motivuksen laadukkaasti varusteltua kuntosalia vuoden jokaisena päivänä klo 6-23. Asiakkuudessa on neljän viikon irtisanomisaika.

⁠⁠Motivus Vallilasta löydät kaiken tarvitsemasi tehokkaaseen kuntosaliharjoitteluun. Kuntosali on varusteltu laadukkailla ATX:n ja Watsonin välineillä ja vastaa niin kokeneemman kuin vasta aloittelevan treenaajan tarpeisiin.

99.00€ / 4 viikkoa
Motivus X BJJ

BJJ & Oheisharjoittelu

⁠Haluaisitko kehittyä lajissasi paremmaksi?

⁠Motivuksella harjoittelee BJJ:n ja lukkopainin harrastajille tarkoitettu treeniryhmä. Liity osaksi ryhmää ja vie lajisuorituksesi seuraavalle tasolle. 

170.00€ / kortti
Kymppikortti Ryhmäliikuntaan

Ostamalla kymmenen kerran kortin säästät jokaisella kertakäynnillä!

85.00€ / tunti
Motivus Personal Training

Ota yhteyttä Motivuksen valmentajiin ja vie harjoittelusi uudelle tasolle.

20.00€ / tunti
MamaTreeni

MamaTreeni -ryhmä on suunnattu erityisesti äideille. Ryhmässä harjoitellaan oman lapsen kanssa. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 11-12.

⁠Ryhmässä treenataan rauhalliseen tahtiin ja lasten läsnäolo tuo lisämausteen tuntiin! Ryhmän koko on 10 hlö. Voit ostaa ryhmään 5- tai 10-kerran kortin.

⁠Ryhmän treenit vetää Isabel Coloma. Isabelilla on laaja kokemus erilaisten ryhmien valmentamisesta. Isabel lupaa, että tunneilla on aina hyvä tunnelma! Ryhmään voi osallistua 8 kk ikäisen tai nuoremman lapsen kanssa.

399.00€ / kurssi
Motivus Startti

Startti on 4 viikon mittainen valmennus, jossa opit turvallisen ja tuloksiin johtavan treenin perusteet. Treenit joka maanantai ja torstai klo 16-17.

⁠⁠Startti on mullistava ja helppo tapa aloittaa treenit kuntosalilla. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden oikeaoppisia suoritustekniikoita, hikoillaan tehokkaiden treenien parissa ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

⁠100 % tyytyväisyystakuu!

20.00€ / tunti
Motivus Seniorit

Motivuksen omat tunnit senioreille! Tunnit järjestetään aina maanantaisin klo 12-13.

⁠Ryhmissä keskitytään toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen. Hyvä lihaskunto ja kehonhallinta auttavat jaksamaan paremmin tavallisessa arjessa.

⁠Tapaamiset kestävät 60 min ja jokaisessa tapaamisessa on läsnä ammattitaitoinen valmentaja. Tunnin aikana kehitetään voimaa, kehonhallintaa ja hapenottokykyä. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja turvallisuus on kaiken tekemisen keskiössä.

⁠Laita meille sähköpostia ja varaa siten oma paikkasi!

20.00€ / kerta
Kertakäynti Ryhmäliikunta 3.0

Ostamalla kertakäynnin Ryhmäliikuntaan voit osallistua yhdelle haluamallesi Ryhmäliikuntatunnille. Kertakäynnin ostamista varten sinun tulee rekisteröityä asiakkaaksi ja valita rekisteröityessäsi kertakäynti Ryhmäliikuntaan -tuote. Voit tehdä yhden varauksen haluamallesi Ryhmäliikuntatunnille ostoa seuraavan 24 tunnin aikana.

⁠Katso kalenterista itsellesi sopiva Ryhmäliikuntatunti ja osta kertakäynti. Tuotteen ostettuasi voit varata itsellesi tunnin seuraavan 24 tunnin ajan.