Roosa-Maria Yli-Malmi
Ota yhteyttä
read more

Roosa-Maria Yli-Malmi

Olen itse urheillut koko elämäni ja sitä kautta liikunnasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä on tullut ammattini. Liikunta on itselleni tärkeä voimavara arjessa ja pyrinkin liikkumaan monipuolisesti päivittäin. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilun puolelta ja sieltä oppimaani hyödynnän myös valmennuksissani.

⁠Olen kouluttautunut liikunta-alan ammattilaiseksi ja toiminut valmentajana täyspäiväisesti vuodesta 2018 asti. Olen valmentanut niin yksilöitä kuin ryhmiäkin. Rakastan työtäni valmentajana ja panostan työhöni paljon. Otan kaikki asiakkaat huomioon yksilöinä ja minulle on tärkeää, että asiakkailla on hyvä fiilis treeneissä. Valmentajan olen kannustava, innostava, mutta myös tarpeeksi vaativa. Autan asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ja innostumaan liikunnasta.

⁠Erikoisosaamistani ovat liikkuvuus- ja toiminnallinen harjoittelu ja olen lisäksi perehtynyt syvällisesti kasvis- ja vegaaniruokavalioihin. Olen itse ollut kasvissyöjä kymmenen vuoden ajan.

Haluatko jaksaa paremmin arjessa sekä oppia nauttimaan liikunnasta? Autan sinua mielelläni saavuttamaan hyvinvointiisi liittyvät tavoitteet!

⁠Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen roosamaria.ylimalmi@motivus.fi.⁠

Koulutus

  • Pajulahden Urheiluopisto: Liikunnanohjauksen perustutkinto ja Serifioitu Personal Trainer
  • Spartan Academy koulutukset: Voimavalmentaja, toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuusharjoittelu