Liike
Liity nyt
read more

Liike

2020-luvulla ei enää venytellä. Liikkuvuudesta huolehtiminen ja kehonhuolto on paljon muutakin kuin staattisia venytyksiä. Liikkeen ansiosta kehosi pysyy kunnossa ja muu elämä on mielekästä. Nämä tunnit toimivat loistavana tukena toimistotyöläisen arjessa ja säännöllisesti annosteltuna jumit ja kolotukset jäävät historiaan. Tunnit toimivat loistavasti myös kovaa treenaavan urheilijan oheisharjoitteluna. Kolottaako? Bookkaa Liike!

⁠⁠Liikkuvuus ja kehonhuolto ovat usein laiminlyötyjä osa-alueita. Motivuksen Liike-tunnin ansiosta laiminlyöntien aika on ohi. Näillä tunneilla huomaat, että tämän osa-alueen harjoittelu on mielekästä ja motivoivaa, kun se toteutetaan järkevällä tavalla. Pääset helpommin kyykkyyn, kädet nousevat pään yläpuolelle ja selkään ei enää koske.

⁠Liike-tunnit on rakennettu siten, että niihin on poimittu parhaat mahdolliset työkalut liikkuvuuden kehittämiseen ja kehonhuoltoon. Tunneilla hyödynnetään muun muassa joogasta, pilateksesta, tanssista, telinevoimistelusta, kamppailulajeista ja modernista urheiluvalmennuksesta tuttuja elementtejä.