Miten ostan asiakkuuden Motivukselle?
Tuu mukaan!
read more

Miten ostan asiakkuuden Motivukselle?

Kaikki Motivuksen asiakkuudet ostetaan suoraan verkkokaupasta. Saat oston jälkeen välittömästi sähköpostitse kulkukoodin ulko-oviin sekä ohjeet kulunvalvontasovellus Kisin lataamiseksi. Asiakkuutesi on voimassa välittömästi oston jälkeen ja kulunvalvontasovelluksen ladattuasi voit tulla treenille saman tien. Ryhmäliikunta-asiakkaana voit välittömästi mennä varaamaan itsellesi tunteja profiilisi kautta.

⁠Voit aloittaa oston klikkaamalla sivuston yläreunassa näkyvää ”Liity nyt” -nappia, joka ohjaa sinut rekisteröitymissivulle. Rekisteröityessäsi täytä vaadittavat tiedot, valitse ”Membership”-kohdasta haluamasi asiakkuus, luo itsellesi salasana, täytä maksukortin tiedot ja paina ”Sign up”. Noin, asiakkuutesi on nyt voimassa!

Miten voin maksaa liikuntaeduilla?

Motivuksella voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla: ePassi, Edenred ja Smartum. Jos olet uusi asiakas, seuraa yllä olevia ohjeita. Kun olet rekisteröitynyt ja ostanut asiakkuuden, voit suorittaa tulevia maksuja liikuntatusi mobiilisovelluksessa. Voit maksaa kerralla myös useamman laskun etukäteen. Saamme maksusta useimmiten tiedon palveluntarjoajalta, mutta on hyvä olla meihin vielä sähköpostitse yhteydessä, jotta osaamme varmasti yhdistää oikealle henkilölle oikean maksun (support@motivus.fi). Jos haluat ostaa sarjakortin Ryhmäliikuntaan tai kuntosalille liikuntaedulla, ole suoraan meihin yhteydessä sähköpostitse.