Motivus Vallila
Liity nyt
read more

Motivus Vallila

Motivuksen 263m2 treenitila sisältää kaiken, mitä tehokkaaseen ja tulokselliseen kuntosaliharjoitteluun vaaditaan. Motivus Vallilassa on panostettu laadukkaisiin välineisiin sekä viihtyvyyteen. Upea industrial-henkinen kiinteistö luo ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa treenaat huippuluokan ATX:n sekä Watsonin välineillä.

⁠Motivuksen visiona on tarjota tavallisille kuntoilijoille paras mahdollinen tapa liikkua. Tämä ei tarkoita laitteissa istumista ja vuosien tuloksettomia kierteitä. Valmennuskeskuksemme on varusteltu tukemaan konseptiamme ja visiotamme, minkä takia et löydä salilta jokaista pohjenostolaitetta ja vinopenkkipunnerrusvipuvarsikonetta. Sen sijaan löydät huippulaadukkaita vapaita painoja, levytankoja, kyykky- ja punnerrusräkkejä, kahvakuulia, vapaata lattiapinta-alaa ja muuta toiminnallisen harjoittelun välineistöä. 

⁠⁠Kuntosalin varustelu nojaa erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun, mutta salilta löytyy myös tuttuja ja turvallisia kuntosalilaitteita: Watson multistation -taljayhdistelmä, Watsonin jalkaprässi, ATX:n penkkipunnerruspenkki, assault bike sekä kaksi huippulaadukasta soutulaitetta. Käsipainoja ja kahvakuulia on runsaasti. Salin kruununjalokivi, kuuden kyykkypaikan multi-rig leuanveto- ja apinakahvoineen sijaitsee keskellä salia. Salilta löytyy kymmeniä tuliteriä voimanosto-, painonnosto- sekä yleistankoja niin 20, 15 kuin 10 kilon painoisina. Levypainoja on myös ripoteltu ympäri salia ja ne eivät tule loppumaan kesken.

⁠⁠Tämän lisäksi kuntosalilla on paljon pientavaraa, kahdet voimistelurenkaat, maastavetonosturi, power rack, voimakelkka ja ties mitä muuta. 

⁠Motivus on muutakin kuin perinteinen kuntosali. Motivuksella toteutetaan Suomen parasta liikuntakonseptia ja salilla vallitseekin erityinen tunnelma. Tule käymään treenillä tai vaikka loungessa juomassa kahvit. Nähdään Konepajalla!