Tilaa lippuja

Voit tilata yrityslippuja kätevästi netistä. Voit noutaa liput haluamasi keskuksen vastaanotosta.

Lipputilaukseen

Pyydä tarjous tai päivitä sopimus

Ota yhteyttä yrityspalveluumme, suunnittelemme yrityksellesi toimivimmat liikuntapalvelut!

Puh. 09-415 33 550

Laskutussopimukset: yritysmyynti[AT]motivus.fi

Tilavaraukset & yksitystunnit: johanna.impponen[AT]motivus.fi

TYKY- ja pikkujoulutiedustelut: info[AT]motivus.fi

 

E-lasku/suoramaksusopimus

E-laskulla/suoramaksusopimuksella henkilökuntanne pääsee liikkumaan kaikissa keskuksissamme rajattomasti. Yrityksenne työntekijät voivat tehdä e-lasku-/suoramaksusopimuksen, jonka kuukausimaksu voidaan veloittaa yritykseltä osittain tai kokonaan. Tukisumman yritys päättää itse.

E-lasku/suoramaksusopimus on edullinen ja vaivaton tapa tukea henkilökunnan liikuntaa. Yrityksenne saa kuukausittain laskun, jonka kustannukset tiedätte etukäteen. E-lasku/suoramaksusopimus on turvallinen tapa tukea henkilöstön liikuntaa, sillä yritys tietää maksavansa vain oman henkilökuntansa liikunnasta.

E-lasku/suoramaksusopimus edellyttää jäsenyyttä. Motivuksen ainaisjäsenyys maksaa 69 euroa ja se maksetaan vain kerran, kun työntekijä liittyy jäseneksi. Työnantaja päättää jomaksaako työntekijä jäsenmaksun itse vai tukeeko työnantaja myös jäsenmaksua.

E-lasku/suoramaksusopimus on vähintään 12 kk:n määräalennussopimus. Ensimmäisen 12 kk:n jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti kahden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. E-laskussa/suoramaksusopimuksessa on kuusi eri sopimusvaihtoehtoa. Motivuksessa ette maksa mistään ylimääräisestä - maksatte vain palveluista, joita henkilökuntanne käyttää!

Sopimus ei ole työnantajalle sitoutumisriski, sillä mikäli työntekijän työsuhde katkeaa tai työnantaja irtisanoo sopimuksen, siirtyy vastuu maksujen suorittamisesta jäsenelle (työntekijälle).

Tarkemmat sopimusehdot

E-lasku-/suoramaksuhinnasto

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot