Ostoskori

0 tuotetta 0,00€

Voit ostaa Motivus kuntokeskusten kortteja verkkokaupastamme. Ostoksesi maksat kätevästi suojatulla ja turvallisella verkkomaksulla. Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupassamme voit maksaa:

Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, MobilePay sekä Jousto ja Everyday.

Ainaisjäsenyys

Ainaisjäsenyys ei sido Sinua mihinkään vaan oikeuttaa edullisempiin korttihintoihin ja jäsenetuihin! Voit liikkua meillä myös ilman jäsenyyttä (kertamaksut, 10-kortit ja 30 päivän kortit), mutta jäsenenä liikut edullisemmin. Kausi- ja vuosikortit sekä e-laskusopimus edellyttävät jäsenyyttä.

Jäsenyysmaksu on kertaluontoinen, eli Sinun ei tarvitse koskaan irtisanoa tai ostaa jäsenyyttä uudelleen, vaikka pitäisit välillä pidempäänkin taukoa.

Saat vielä kaupan päälle jäsenlahjana PowerCard-vara-akun (arvo 19,90€) sekä CityShoppari 2018-mobiilikortin (arvo 24,9€)! Lisäksi jäsenemme voivat hyödyntää yhteistyökumppaneidemme jäsentarjouksia Helsingissä ja Turussa.

 

Hinta 69,00€

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot