Seuraavat tunnit

17:25
Lavis
Lavis

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Stockmannilla
17:35
IC tekniikka
IC tekniikka

Tekniikkaopastuksessa tutustutaan tunnilla käytettäviin välineisiin ja oikeisiin suoritustekniikoihin ohjaajan johdolla. Opastus on maksuton Motivuksen asiakkaille. Ei varausmahdollisuutta. Soveltuu kaikille.

% Ruoholahti
17:45
IC Taso 1-2
IC Taso 1-2

Selkeä, yksinkertainen ja turvallinen sisäpyöräilytunti. Jokaista työvaihetta seuraa palautus. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille, raskaana oleville, tauon jälkeen uudelleen aloittaville sekä paljon harrastaville palauttavana harjoituksena. Ennen tuntia pidetään selkeä 10 minuutin laiteopastus.

% Ruoholahti
18:10
BodyCircuit
BodyCircuit

Koko kehon treeni kiertoharjoitteluna. Liikkeet kehittävät lihasvoimaa,  hapenottokykyä, kehonhallintaa sekä kordinaatiota. Liikkeet suoritetaan aikaa vastaan, joten pystyt itse säätelemään treenisi tehoa! Tunnilla tehdään kehonpainoharjoitteiden lisäksi, liikkeitä erilaisilla välineillä, kuten kuntopalloilla, tikapuilla ja TRX-naruilla.

% Centrum
18:20
Pilates
Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-tunnilla edetään liikkeestä toiseen pilates-hengityksen tahdissa rauhallisesti ja tarkasti. Pilates-hengitys antaa liikkeelle rytmin ja mahdollistaa tukilihasten aktivoinnin. Yliaktiiviset lihaksen rentoutuvat ja vartalon linjaus ja ryhti paranevat. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.

Stockmannilla
18:20
BodyAttack
BodyAttack

BodyAttack® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asiakkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa. Tunti sopii sinulle jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä.

 

Ruoholahti
18:25
Restoratiivinen jooga
Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen joogatunti on rauhallinen, mieltä ja kehoa palauttava, rauhoittava ja avaava tunti, joka sopii kaikille. Asennoissa viivytään pitkään kehon omaa painovoimaa hyväksi käyttäen ja apuvälineillä tukien. Tunti voi sisältää elementtejä Yin joogasta.

Ruoholahti
18:30
Motivus
Motivus

Perusjumppa, joka sopii hyvin myös aloittelijoille! Tehokas ja selkeä tunti, joka koostuu perusliikkeistä rakennetusta noin 20 min. lämmittelystä (mm. marssi, polvennostot, kanta-peppuun), noin 20 min. lihaskunto-osuudesta koko keholle sekä noin 10 min. venyttelyistä. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunnilla soitetaan reipasta, liikkeitä tukevaa ja vaihtelevaa musiikkia. Sopii kaikille.

Centrum
19:25
Venyttely
Venyttely

Venyttely 50/60 Venyttelytunnilla hyödynnetään monipuolisesti erilaisia kehonhallinta-, liikkuvuus- ja mobilisaatioharjoitteita omaa kehoa kuunnellen. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.

% Centrum
19:30
BodyPump
BodyPump

Tunnilla kehitetään lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Liikkeet tehdään levytangon avulla, lisäksi apuna käytetään step -penkkiä. Voit valita itsellesi sopivat painot. Tunnilla treenataan kaikkia päälihasryhmiä. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja sopii kaikille liikuntaa harrastaville.

 

% Ruoholahti

Vinkki: rajaa hakua valitsemalla Helsinki/Turku sivun yläreunasta

Huomaathan, että tunteihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

esim. 24.04.2019

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Voita 1000€ Matkavekan matkalahjakortti!

 

LIIKU ITSESI LOMALLE!

 

Arvomme kaikkien 2.4.-26.5.2019 välillä yhteensä 15 eri päivänä Motivuksissa liikkuneiden kesken Matkavekan 1000 euron matkalahjakortin!

Ilmoittaudu mukaan arvontaan Motivuksen vastaanotossa, kun olet harjoitellut 15 eri päivänä. Tarkistamme 2.4.-26.5. välillä kertyneet harjoituspäiväsi ilmoittautuessasi. Tämän jälkeen täytämme nimenne arvontakupongille. Arvontaan täytyy ilmoittautua viimeistään pe 31.5. mennessä. Onnekas voittaja arvotaan kesäkuussa!

 


Lue aikaisempien Liiku lomalle-matkailijoiden Krisun ja Pamelan matkakertomus!

 

"Hämmästyksekseen Krisu voitti kilpailun. Varasimme kahden viikon Matkavekka- matkan Kreetalle, paikkaan nimeltä Agii Apostoli. Matkaan pääsimme juhannuksena.

Loma-asuntomme oli aivan mahtava! Huoneistomme oli suurempi kuin asuntomme Suomessa. Uima-allas oli makuuhuoneen ovelta vain muutaman askeleen päässä.
Agii Apostoli oli seutuna todella kiva ja mieluisa. Ranta oli lähellä ja ravintoloita oli moneen makuun. Myös muita palveluita oli helposti tarjolla. Kreetalla on helppo lomailla, koska ihmiset ovat ystävällisiä sekä auttavaisia ja kaikki sujuu.

Juhannusaaton ajelimme vuokra-autolla Paleohoran rantakaupunkiin ja vietimme päivän rannalla. Ajomatkalla ihailimme kauniita vuoristomaisemia ja mutkaiset tiet jopa hieman jännittivät.

Lomaamme kuului liikuntaa. Ehdimme kahdessa viikossa tutkia saarta kävellen ja pyöräillen ristiin rastiin. Krisu kävi myös sukeltamassa muutamana päivänä ja oli tyytyväinen järjestelyihin. Osallistuimme myös Samarian rotko-retkelle.

Kiitos mahtavalle Motivuksen ja Matkavekan väelle jo useasta hikisestä ja liikunnantäytteisestä vuodesta! Mistä sitä tietää, vaikka salama iskisi kahdesti. Kilpailusta jälleen motivoituneena liikumme toiveikkaina myös seuraavassa Liiku lomalle-kilpailussa."

[ 2.4.2019 ]

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot