Seuraavat tunnit

06:45
IC Taso 2
IC Taso 2

Hieman vaativampi sisäpyöräilytunti. Se sisältää pidemmät työosuudet ja lyhyemmät palautukset. Kahden työvaiheen jälkeen palautellaan aina hetki. Tunti sopii kaikille. Se lisää lihaskestävyyttä ja on tehokas harjoitus rasvanpolttoon. Tavoitteena on työskennellä aerobisesti kehittäen kuntoa ja tekniikkaa. Tunnin alussa tarvittaessa lyhyt laiteopastus.

% Center
07:00
Kahvakuula
Kahvakuula

Tunnilla käytetään välineenä 6-20 kg kahvakuulia. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti sopii erinomaisesti jo aikaisemmin lihaskuntoharjoittelua harrastaneille sekä miehille. Tunnin kesto 50 min.

% Center
07:30
Miehet
Miehet

Miesten oma lihaskuntovoittoinen tunti Motivus Stockmannilla tiistaisin ja torstaisin klo 7.30. Alussa selkeä lämmittely, jonka jälkeen lihaskunto-osuus ja lopuksi venyttelyt. Tunnin kesto 50 min.

% Stockmannilla
09:15
Rvp-muokkaus
Rvp-muokkaus R = Reisi V = Vatsa P = Pakara

Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

% Stockmannilla
10:00
Motivus 50+
Motivus 50+

Motivus 50+ on monipuolista ja reipasta kuntoliikuntaa aikuisille! Motivus 50+ tunnilla jokainen kuntoilee asiantuntevan ohjaajan opastuksella oman kuntonsa ja vointinsa mukaan. Tunti sisältää liikkuvuutta, voimaa, koordinaatiota ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia jumppa- ja PACEsalissa. Tunti sopii kaikille!

% Centrum
10:05
Yläkroppa-muokkaus
Yläkroppa-muokkaus

”Täsmäjumppa” ylävartalolle. Tehokas ja monipuolinen tunti, joka koostuu lyhyestä noin 10 min. selkeästä alkulämmittelystä, noin 30 min. lihaskunto-osuudesta keskittyen ylävartalon (käsi-, hartia- ja rintalihasten) ja keskivartalon (vatsa ja selkä) lihasten vahvistamiseen. Tunnilla käytetään 1-5 kg käsipainoja ja 2-10 kg voimatankoja. Lopuksi noin 5 min. palauttavat venyttelyt harjoitettuihin lihaksiin. Tunti sopii kaikille.

% Stockmannilla
10:10
Cardio
Cardio

Cardio on helppo, hikinen ja tehokas tunti, joka kohottaa aerobista kuntoa ja peruskestävyyttä. Tunnin aikana ollaan reippaasti liikkeellä ja energiaa kuluu hyvän musiikin ja helppojen askellusten parissa. Tunti voi sisältää hyppyjä. Tunti sopii kaikille.

% Center
11:00
Motivus
Motivus

Perusjumppa, joka sopii hyvin myös aloittelijoille! Tehokas ja selkeä tunti, joka koostuu perusliikkeistä rakennetusta noin 20 min. lämmittelystä (mm. marssi, polvennostot, kanta-peppuun), noin 20 min. lihaskunto-osuudesta koko keholle sekä noin 10 min. venyttelyistä. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunnilla soitetaan reipasta, liikkeitä tukevaa ja vaihtelevaa musiikkia. Sopii kaikille.

% Adlon
11:00
Niska-selkä
Niska-selkä

Hartiaseudun ja keskivartalon lihasten aineenvaihduntaa vilkastuttava, liikkuvuutta ja lihaskuntoa harjoittava tunti, jolla pyritään vahvistamaan ja rentouttamaan rasittuneita lihaksia. Välineinä voidaan käyttää kevyitä käsipainoja ja keppejä. Lopuksi noin 10 min. venyttely. Sopii kaikille.

% Ruoholahti
11:00
Rvp-muokkaus
Rvp-muokkaus R = Reisi V = Vatsa P = Pakara

Rankka lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Välineinä käytetään mm. voimatankoja ja step-lautaa. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville!

% Center

Vinkki: rajaa hakua valitsemalla Helsinki/Turku sivun yläreunasta

Huomaathan, että tunteihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

esim. 24.08.2017

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Helsinki, Turku, Adlon, Center, Centrum, Ruoholahti, Stockmannilla

Vanheneeko 10-korttisi 31.8.2017?

Ongelma: 10-korttisi liikuntakerrat ovat voimassa torstaihin 31.8.2017 saakka. Apua, ehditkö käyttää kaikki jäljelläolevat kertasi elokuun aikana?

Ratkaisu: Lataa kortillesi uudet 10 kertaa elokuun loppuun mennessä. Silloin kaikkien korttisi kertojen voimassaolo siirtyy 31.12.2017 saakka!

Voit ladata kortin myös verkkokaupassamme. Siirrämme 31.8.2017 mennessä ladattujen korttien vanhentuvien kertojen voimassaolon jatkumaan 31.12.2017 saakka.


Kenelle 10 kerran treenikortti sopii?

  • Haluat kokeilla Motivuksen palveluita ennen kausi- tai vuosikortin hankkimista.
  • Liikut 1-2 kertaa viikossa tai harvemmin.
  • Haluat maksaa vain käyttämistäsi kerroista.
  • Haluat liikkua ilman jäsenyyttä ja sitoutumatta kuntokeskukseen.

10-korttikäytäntöjä

  • Nyt myynnissä olevat 10-kortit ovat voimassa joulukuun 2017 loppuun saakka.
  • Kortilla liikut 10 kertaa kuntosalilla tai 10 kertaa ohjatulla tunnilla. Samalle kortille voit ladata sekä kuntosali- että ohjattujen tuntien kertoja.
  • 10 kerran kortin voit hankkia, vaikka et olisi Motivuksen ainaisjäsen. Jäsenille kortit ovat kuitenkin hieman edullisempia. Ainaisjäsenyytemme maksaa 69 €, eikä sido sinua mihinkään.
  • Käyntikerrat ladataan henkilökohtaiselle magneettikortille (10 € *), jolla pääset kuittautumaan sisään joko ohjatuille tunneille tai kuntosalille.
  • 10-kortit ovat voimassa ostohetkestä aina vähintään 3 kuukautta. Voimassaoloaika kerrotaan ostohetkellä, se näkyy nettisivuillamme ja keskustemme ilmoitustauluilla sekä kortinlukijassa aina meillä käydessäsi. Voit lisäksi aina tiedustella voimassaoloaikaa henkilökunnaltamme.
  • Korteilla voit kuntoilla kaikissa keskuksissamme Helsingissä ja Turussa. Poikkeuksena on kuitenkin Helsingin Motivus Stockmannilla, jossa 10 kerran ohjattujen tuntien kortit ovat hieman muita keskuksia kalliimmat. Muiden keskusten 10 kerran ohjattujen tuntien kortilla pääset kuntoilemaan Stockmannille maksamalla 5 euron välimaksun.

* Palauttaessasi magneettikortin saat yhden ilmaisen käyntikerran kuntosalille tai ohjatulle tunnille.

[ 7.8.2017 ]

WWW-toteutus: Sitebuilders Finland Oy

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot