Seuraavat tunnit

Ei seuraavia tunteja.

esim. 20.01.2018

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Ohjaajaksi Motivukseen?

Motivus on 33-vuotias kotimainen kuntokeskusketju, joka toimii Helsingissä ja Turussa. Tarjoamme kattavan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, monipuoliset kuntosalit sekä laadukkaita personal trainer -palveluita ilman pakkositoutumista.

Etsimme nyt uusia sijaisia ryhmäliikuntatunneille! Tällä hetkellä etsimme sijaisia erityisesti LesMills BodyCombat ja SH’BAM -tunneille, mutta myös muille ryhmäliikuntatunneille (mm. kehonhuolto, FasciaMethod, lihaskuntotunnit, BodyPump). Rekrytoimme uudet vakituiset ohjaajat sijaisten joukosta, joten sijaistaminen ehdottomasti kannattaa!

Ohjaajilta edellytämme ryhmäliikunnan ohjauskokemusta sekä näytetunnin läpäisemistä ja/tai voimassa olevaa LesMills-lisenssiä. Jos kiinnostuit ja haluaisit alkaa ohjata Motivuksessa, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@motivus.fi. Lisätietoja numerosta 09-41533553. Mainitsethan hakemuksessasi mistä lajeista ja tunneista sinulla on osaamista, miten olet käytettävissä ohjauksiin ja koskeeko hakemuksesi Helsinkiä vai Turkua.

Työtä tehdään työsuhteessa kiinteällä tuntipalkalla. Erikseen sovitusti myös laskuttaminen oman yrityksen kautta onnistuu.

[ 4.10.2017 ]

WWW-toteutus: Sitebuilders Finland Oy

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot