Seuraavat tunnit

Ei seuraavia tunteja.

esim. 22.11.2017

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Liiku lomalle syksyllä 2017

LIIKU ITSESI LOMALLE NYT!

Arvomme kaikkien ajanjaksolla ke 25.10.- ma 11.12.2017 yhteensä 15 eri päivänä Motivuksissa liikkuneiden kesken Aurinkomatkojen 1000 euron matkalahjakortin!

Ilmoittaudu arvontaan Motivuksen vastaanottoon kun olet harjoitellut 15 eri päivänä. Tarkistamme harjoitusmääräsi ja siirrämme nimesi arvontalistalle. Arvontaan täytyy ilmoittautua viimeistään su 17.12.2017. Osallistua voit ilmoittautumalla asiakaspalvelijalle. Onnekas voittaja arvotaan joulukuussa.

Lue aikaisempien Liiku lomalle-matkailijoiden Margaretin ja Rebeccan matkakertomus alta! Margaret voitti kilpailun syksyllä 2016.

Äidin ja tyttären aurinkoloma Thaimaassa

"En yleensä voita missään kilpailuissa, joten yllätys oli melkoinen, kun Motivuksesta soitettiin minulle joulun alla ja kerrottiin, että juuri minä voitin! Talviloma oli vielä varaamatta, joten palkinto tuli hyvään saumaan. Löysin sopivan parin viikon matkan Thaimaan Cha Amiin helmikuun lopuksi.

Lähdimme matkaan yhdessä tyttäreni Rebecan kanssa. Lennot sujuivat mukavasti. Matka oli pitkä, mutta onneksi palvelu oli erinomaista.Hotellimme oli kauniisti sisustettu ja tarjolla oli useita eri ravintoloita, erinomainen allasalue, pieni kuntosali sekä kylpylä. Hotellin läheltä löytyy myös runsaasti pieniä ravintoloita ja hierontapaikkoja.

Söimme hyvin ja nautimme auringosta ja merestä. Päivälämpötilat pyörivät 30 C asteen tienoilla, joten hyvät aurinkorasvat ja aurinkovarjot olivat tarpeen.Välillä kävimme treenaamassa ja tietysti hieronnoissa sekä jalkahoidoissa. Paikalliset olivat todella ystävällisiä ja kohteliaita: joka paikassa tunsimme itsemme tervetulleiksi ja tärkeiksi. Hintatasokin oli varsin edullinen. 

Cha Am on aika pieni ja rauhallinen paikka, mutta vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä on isompi kaupunki, Hua Hin. Siellä on tarjolla vauhdikkaampaa yöelämää ja paremmat ostosmahdollisuudet. Hotellilta oli järjestetty pikkubussikuljetus Hua Hiniin ja takaisin useamman kerran päivässä.

Kaiken kaikkiaan matka oli oikein onnistunut. Saimme viettää erittäin rentouttavan ja aurinkoisen loman mukavassa kohteessa."  

 

 

[ 25.10.2017 ]

WWW-toteutus: Sitebuilders Finland Oy

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot