Seuraavat tunnit

Ei seuraavia tunteja.

esim. 19.03.2018

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

LIIKU ITSESI LOMALLE: Voita Matkavekan 1000e matkalahjakortti!

Arvomme kaikkien ajanjaksolla 8.3. – 30.4.2018 yhteensä 15 eri päivänä Motivuksissa liikkuneiden kesken Matkavekan 1000 euron matkalahjakortin!

Ilmoittaudu arvontaan Motivuksen vastaanottoon kun olet harjoitellut 15 eri päivänä. Tarkistamme harjoitusmääräsi ja siirrämme nimesi arvontalistalle. Arvontaan täytyy ilmoittautua viimeistään to 3.5.2018. Osallistua voit vain ilmoittautumalla asiakaspalvelijalle, tarkistamme tiedoistasi 15 treenipäivän kertyneen aikavälillä 8.3.-30.4.2018. Onnekas voittaja arvotaan toukokuussa.

Lue aikaisempien Liiku lomalle-matkailijoiden Krisun ja Pamelan matkakertomus alta!


"Hämmästyksekseen Krisu voitti kilpailun. Varasimme kahden viikon Matkavekka- matkan Kreetalle, paikkaan nimeltä Agii Apostoli. Matkaan pääsimme juhannuksena.
Loma-asuntomme oli aivan mahtava! Huoneistomme oli suurempi kuin asuntomme Suomessa. Uima-allas oli makuuhuoneen ovelta vain muutaman askeleen päässä.
Agii Apostoli oli seutuna todella kiva ja mieluisa. Ranta oli lähellä ja ravintoloita oli moneen makuun. Myös muita palveluita oli helposti tarjolla. Kreetalla on helppo lomailla, koska ihmiset ovat ystävällisiä sekä auttavaisia ja kaikki sujuu.

Juhannusaaton ajelimme vuokra-autolla Paleohoran rantakaupunkiin ja vietimme päivän rannalla. Ajomatkalla ihailimme kauniita vuoristomaisemia ja mutkaiset tiet jopa hieman jännittivät.

Lomaamme kuului liikuntaa. Ehdimme kahdessa viikossa tutkia saarta kävellen ja pyöräillen ristiin rastiin. Krisu kävi myös sukeltamassa muutamana päivänä ja oli tyytyväinen järjestelyihin. Osallistuimme myös Samarian rotko-retkelle.

Kiitos mahtavalle Motivuksen ja Matkavekan väelle jo useasta hikisestä ja liikunnantäytteisestä vuodesta! Mistä sitä tietää, vaikka salama iskisi kahdesti. Kilpailusta jälleen motivoituneena liikumme toiveikkaina myös seuraavassa Liiku lomalle-kilpailussa."

 

 

[ 8.3.2018 ]

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot