Seuraavat tunnit

19:40
Pilates
PilatesPilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä tukilihaksia, parantaa ryhtiä ja pitää selän terveenä. Pilates-tunnilla edetään liikkeestä toiseen pilates-hengityksen tahdissa rauhallisesti ja tarkasti. Pilates-hengitys antaa liikkeelle rytmin ja mahdollistaa tukilihasten aktivoinnin. Yliaktiiviset lihaksen rentoutuvat ja vartalon linjaus ja ryhti paranevat. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.
% Ruoholahti

Vinkki: rajaa hakua valitsemalla Helsinki/Turku sivun yläreunasta

Huomaathan, että tunteihin saattaa tulla viime hetken muutoksia.

esim. 24.07.2017

Etsi aikataulusta
Osta kortit helposti verkosta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

CityShoppari 2017 ja Kesäekstra jäsenlahjana aktiivisille Motivuslaisille!

Kiitos, kun liikut meillä! Lahjoitamme aktiivisille jäsenillemme CityShoppari 2017 mobiilikortin - 1000 rahanarvoista etua! 

  • Oletko Motivuksen jäsen?
  • Onko kortillasi ladattuna voimassaolevia kertoja tai aikaa?

Mikäli vastasit myönteisesti näihin kysymyksiin, lahjoitamme Sinulle CityShopparin mobiilikortin (arvo 27 eur)! Nouda omasi mistä tahansa Motivus Kuntokeskuksesta vaikka heti! Jos haluat perinteisen kirja + kortti –version, saat jäsenenämme sen superedullisesti 2 eurolla. Kesän ajan saat lisäksi Kesäekstran, jolla saat huikeita etuja kesän riennoista.

Tutustu upeaan vuoden 2017 CityShoppariin täällä!

Tiesitkö että CityShoppari-vihkossa olevilla alennusseteleillä ystäväsi saa Motivuksen ainaisjäsenyyden puoleen hintaan. Auta ystäväsi lunastamaan uudenvuodenlupaukset! 

CityShopparin mobiilikortti - 1000 etua aina mukanasi!

Saat Mobiilikortin lähimmästä Motivuksesta. Tarkistamme, että olet Motivuksen aktiivinen jäsen ja lisäämme yhteystietosi CityShopparille. Tämän jälkeen saat puhelimeesi tekstiviestin, josta pääset lataamaan sovelluksen. Latausohjeen löydät tästä.

Huom! Jos sinulla on ollut Cardu jo aiemmin, niin päivitä se oheisen ohjeen mukaan ja CityShoppari 2017 ilmestyy Cardun etusivulle omalla nimelläsi varustettuna.

Cardu-sovelluksen korttien päivitysohje

 

 

[ 4.7.2017 ]

WWW-toteutus: Sitebuilders Finland Oy

info[at]motivus.fi | © Motivus 2013 | Sivuston käyttöehdot