Seuraavat tunnit

Ei seuraavia tunteja.

esim. 21.08.2019

Etsi aikataulusta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Etsimme TYÖNTEKIJÖITÄ asiakaspalveluun sekä lapsiparkkiin

 

Etsimme työntekijää asiakaspalveluun!

Oletko reipas, joustava ja sosiaalisissa tilanteissa kuin kotonasi? Houkutteleeko tulevaisuus liikunta-alalla?

Etsimme Motivuksen Helsingin kuntokeskuksiin myyntihenkistä asiakaspalvelijaa. Työ on osa-aikaista (n. 10-20 h/vko) ja painottuu erityisesti viikonloppuihin sekä iltoihin. Arvostamme myös mahdollisuutta satunnaisiin arkiaamuvuoroihin.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä. Englannin kielen taito on välttämätön. Eduksi laskemme erinomaisen paineensietokyvyn, oma-aloitteisuuden, taidon oppia nopeasti uutta sekä luonnollisesti liikunnallisuuden. Tarjoamme sinulle vakituisen paikan nuorekkaassa ja energisessä työporukassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pian osoitteeseen rekry@motivus.fi. Otsikoi hakemus "kuntosalityöntekijä/ Helsinki". Lisätietoja numerosta (09) 415 33 553.


 

Etsimme vahvistuksia lapsiparkkiin!

Oletko iloinen, reipas ja ehdottomasti lapsirakas? Haluatko työskennellä energisessä ja liikunnallisessa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä Motivus Ruoholahden lapsiparkkiin!

Toivomme sinulta kokemusta lastenhoidosta ja/tai lasten parissa työskentelystä. Asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle vakituisen paikan nuorekkaassa ja sporttisessa tiimissämme. Työ on osa-aikaista (n. 4 - 12h/vko) ja alkaa elo-syyskuussa. Parkki on avoinna arkiaamuisin, arki-iltaisin ja lauantaisin, joten arvostamme joustoa vuoroissa. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen rinnalle. Työhön valitun henkilön on toimitettava rikostaustaote työnantajalle.

Laita hakemuksesi osoitteeseen rekry@motivus.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 18.8.2019 mennessä. Lisätietoja numerosta (09) 415 33 553.

[ 7.8.2019 ]

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot