Etsi aikataulusta
Liity postituslistalle
Etuja Motivuksen jäsenille
Aloittelijan ABC
Usein kysytyt kysymykset

Motivus Facebookissa Motivus Twitterissä Motivus Instagrammissa

Motivus Motionscenter

Välkommen att njuta av motion till våra motionscenter!

Vårt breda utbud erbjuder träningspass till såväl nybörjare som mer entusiastiska idrottare. Vår yrkeskunniga personal hjälper dig att hitta de grenar som passar dina behov. Du har det mångsidigaste utbudet av motion på de bästa lägen i Helsingfors till ditt förfogande.

Träna utan medlemskap!

På Motivus kan du träna även utan medlemskap. Som medlem tränar du ändå förmånligare och kan utnyttja både våra egna och våra samarbetspartners erbjudanden.

Enkelbiljetter & 10 gångers kort

Om du inte vill binda dig till långa kontrakt kan du utnyttja enkelbiljetter och 10 gångers kort. 10 gångers korten är i kraft minst tre månader (kolla giltigheten vid inköp) och giltigheten kan förlängas vid inköp av ett nytt 10 gångers kort. För mer regelbunden träning passar våra månads-, säsongs- och årskort.

Endast för kvinnor

I Helsingfors erbjuder Motivus Stockmannilla gym- och gruppträning endast för kvinnor.

Det månsidigaste utbudet

Två motionscenter i Helsingfors. Med ett kort har du tillgång till över 300 gruppträningspass per vecka samt till våra högklassiga gym. I vårt utbud hittas grenar och pass för alla; från Pilates till BodyPump och BodyCombat, danspass i form av Jamaican Dancehall och Salsa, vår enkla men fartfyllda Motivus Fiesta, Indoor Cycling och många fler!

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot