Palvelut

MOTIVUS RYHMÄLIIKUNTA 3.0
Kuka sanoi, ettei ryhmäliikunta voi olla kehittävää? Noudattamalla Motivuksen 3X-kaavaa, jää yksittäiselle ryhmätunnille hintaa alle 10 euroa. Personal trainer -tapaaminen alle kympillä kerta? Kyllä kiitos. Ryhmäliikunta-asiakkaana saat varattavaksi kaikki tunnit kalenteristamme ja lisäksi voit käyttää kuntosalia omatoimisesti aukioloaikojen puitteissa. Jokaisen ryhmätunnin taustalla on Motivuksen ohjelmointi, jonka meidän ammattitaitoiset valmentajat ovat suunnitelleet. Tunnin kesto on 60 minuuttia ja tunneilla treenataan teeman mukaisesti.
MOTIVUS STARTTI
Startti on neljä viikkoa kestävä valmennus, jossa opit turvallisen ja tuloksiin johtavan treenin perusteet. Kurssilla on yhteensä kahdeksan tapaamista. Startti on mullistava ja helppo tapa aloittaa treenit kuntosalilla. Kurssin tapaamisissa harjoitellaan liikkeiden oikeaoppisia suoritustekniikoita, hikoillaan tehokkaiden treenien parissa ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!
MOTIVUS KUNTOSALIASIAKKUUS
Konepajan upeissa industrial-henkisissä tiloissa harjoittelet laadukkailla ja turvallisilla välineillä. Olitpa sitten tulossa ensimmäistä kertaa kuntosalille tai omaat jo pidemmän harjoittelutaustan, Motivus vastaa sinun tarpeisiisi. Motivukselta löydät kattavan valikoiman upouusia pääosin ATX:n levytankoja ja -painoja, Watsonin Multi Station 6 -yhdistelmätaljalaitteen, Watsonin jalkaprässin, paljon kyykkypaikkoja, kahvakuulia, soutulaitteita ja paljon muuta!
MOTIVUS PERSONAL TRAINING
Motivukselta löydät ammattitaitoiset valmentajat, joiden avulla henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttaminen on helpompaa ja nopeampaa. Valitse sinulle mieleisin valmentaja ja vie oma harjoittelusi seuraavalle tasolle! Tsekkaa Motivuksen valmentajat ja ota sähköpostitse yhteyttä!
MOTIVUS PIENRYHMÄVALMENNUS
Pienryhmävalmennuksessa harjoittelet 2-6 hlö ryhmässä valmentajan opastuksella. Pienryhmävalmennus sopii esimerkiksi pariskunnille, kaveriporukoille, työporukoille tai muille vastaaville ryhmille! Tsekkaa Motivuksen valmentajat ja ota sähköpostitse yhteyttä!