Ostoskori

0 tuotetta 0,00€

Voit ostaa Motivus kuntokeskusten kortteja verkkokaupastamme. Ostoksesi maksat kätevästi suojatulla ja turvallisella verkkomaksulla. Verkkokaupan toimitusehdot

Nettiostosjärjestelmämme on toistaiseksi pois käytöstä.
Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa! Voit ostaa kortit normaalisti keskuksistamme.

Suoramaksun sopimusehdot

  1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat Motivuksen jäsen henkilökohtaisesti ja Kuntokumppanit Oy / Motivus kuntokeskukset, jäljempänä Motivus.
  2. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva määräalennussopimus, joka on irtisanottavissa kahden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Esimerkiksi tammikuun aikana irtisanottu sopimus päättyy maaliskuun loppuun.
  3. Jäsen- ja kulunvalvontakortti ovat henkilökohtaisia ja niiden väärinkäytöstä voi seurata sopimuksen purkaminen.
  4. Jos joku muu kuin jäsen itse, esim. työnantaja, maksaa kuukausimaksun joko osittain tai kokonaan, on jäsen silti itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että kaikki maksut tulevat suoritetuiksi. Ulkopuolista maksajaa eivät koske tämän sopimuksen oikeudet tai velvollisuudet.
  5. Jos suoramaksu jäsenen tililtä epäonnistuu katteen puuttumisen takia, on Motivuksella oikeus maksun viivästyessä periä korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu. Mikäli lasku joudutaan siirtämään perintään, tulee jäsenen maksaa asiasta koituvat, kohtuulliset perimiskulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksessa mainitut maksut, voidaan sopimus irtisanoa välittömästi.
  6. Suoramaksusta lähetetään ennakkoilmoitus. Suoramaksu veloitetaan tililtä kuukauden 18. päivä, ensimmäisen kerran 18.___. 20____. Ensimmäinen lasku tulee olemaan paperilasku. Laskun saatuaan asiakkaan on 2 viikon sisällä käytävä pankkikonttorissaan tekemässä sopimus suoramaksun hyväksymisestä. Mikäli näin ei tapahdu, lisäämme seuraaviin paperilaskuihin 5 euron laskutuslisän.
  7. Vähintään kymmenen päivää kestänyt sairaus voidaan hyvittää palauttamalla ko. aikaa vastaava rahamäärä lääkärintodistusta vastaan. Em. asioista neuvotellaan jäsenen kanssa aina erikseen.
  8. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan keskuksien ilmoitustauluilla vähintään kuukautta ennen vuodenvaihdetta. Mahdolliset muutokset eivät koske peruskauden sopimuksia.
  9. Motivus varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä keskuksiensa ilmoitustauluilla hyvissä ajoin etukäteen. Jos jäsen kokee, että hänen etunsa ovat tästä johtuen oleellisesti heikentyneet, voi hän purkaa sopimuksen yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
  10. Mahdollinen sopimuksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti kuntokeskuksen vastaanotossa tai sähköpostiosoitteeseen info[AT]motivus.fi tai os. Kuntokumppanit Oy, Mannerheimintie 77 B, 00270 Helsinki.

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot