Ostoskori

0 tuotetta 0,00€

Voit ostaa Motivus kuntokeskusten kortteja verkkokaupastamme. Ostoksesi maksat kätevästi suojatulla ja turvallisella verkkomaksulla. Verkkokaupan toimitusehdot

Nettiostosjärjestelmämme on toistaiseksi pois käytöstä.
Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa! Voit ostaa kortit normaalisti keskuksistamme.

Henkilökohtainen kuntosaliohjaus

Oletko juuri aloittamassa kuntosaliharjoittelun tai haluatko saada uutta potkua harjoitteluun?

Varaa itsellesi henkilökohtainen ohjausaika! Ohjauksen aikana Motivuksen kuntosaliohjaaja tekee sinulle henkilökohtaisen ohjelman, jonka avulla voit aloittaa harjoittelun turvallisesti ja/ tai jatkaa sitä tavoitteellisesti.

60 minuutin ohjausaika sopii sinulle jos tavoitteenasi on esim. painon pudotus, peruskunto tai yleisesti lihasvoima. Tunnin aikana voidaan tehdä yleisohjelma joka kohdistuu koko vartaloon tai ohjelma joka kohdistuu esim. yhteen lihasryhmään.

Jos sinulla on tarkempia tavoitteita harjoittelullesi tai olet harrastanut kuntosaliharjoittelua pidempään, valitse 90 minuutin ohjausaika. Jos ohjauksessasi tulee esimerkiksi huomioida jokin terveydellinen seikka, ohjelmantekoon vaaditaan pidempi aika. Jos haluat että ohjelmasi jaetaan useammalle päivälle, valitse 90 minuutin ohjelma. Myös ohjelmat, jotka kohdistuvat tukemaan jotain tiettyä lajia vaativat pidemmän ohjelmantekoajan.

Ohjausaikaa ei välttämättä tarvitse käyttää kuntosaliohjelman tekemiseen. Voit hyödyntää ajan halutessasi esimerkiksi kuntosalin laitteisiin tutustumiseen. Jos haluat, ohjaaja voi myös toimia kannustavana ja korjaavana "valmentajanasi" harjoituksen ajan 60 tai 90 minuuttia valintasi mukaan.

AIKA JÄSENHINTA EI-JÄSENHINTA
60 min 74 € 89 €
90 min 84 € 99 €

 

info[at]motivus.fi | © Motivus 2018 | Tietosuojaseloste | Evästekäytäntö | Sivuston käyttöehdot